joi, 30 octombrie 2008

Revelion 2009

Revelion de peste 200.000 de euro, la TVR.

Cei care i-au dus dorul au motive sa se insenineze: Valeriu Lazarov revine tumultuos in linia intai a frontului catodic. Dupa colaborarea nu tocmai stralucita cu Realitatea Tv, pentru talk show-ul Meciul serii, gurul distractiei televizate lasa politica pentru chestiuni mai importante. Si ce poate fi mai important, in economia unei grile, decat programul dintre ani?


Domnul Lazarov va produce pentru postul public o emisiune de divertisment cu invitati, intitulata provizoriu Revelion Magic. Proiectul, aprobat de Comitetul Director al SRTv cu doua saptamani in urma, va scoate din conturile televiziunii de stat aproximativ 250.000 de euro. Acest contract stinge, de fapt, o datorie mai veche a TVR, de la Ploaia stelutelor, emisiune pentru care avea de platit penalitati catre Lazarov.

Mai mult, acelasi document specifica faptul ca, pana in ianuarie 2009 inclusiv, SC Prime Time World Broadcast SA si STRv vor mai produce o emisiune in valoare de aproximativ 200.000 de euro. Avantaj de ambele parti, scrie Gandul.

Niciun comentariu: